fbpx

Dove ontdek het verschil!

Even geleden is de nieuwe collectie van Dove uitgekomen.
Ik testte deze voor jullie, maar eindelijk staat de review ervan online!

Eerst te beginnen met de shampoo en conditioner.
Het is natuurlijk niet te vergelijken met de kappersshampoo. Maar ze is zeker niet slecht. De shampoo en conditioner ruikt heel erg lekker en je haar wordt er lekker zacht van. Het enige nadeel was dat m’n haar al na 2 dagen vettig was terwijl ik gemakkelijk 3 dagen kan.

Als je haar in slechte conditie is of je wilt het eens goed voeden, breng dan een maskertje aan.
Bijvoorbeeld dit maskertje. Het zal de eiwitten in je haar gaan voeden en zo de innerlijke weerstand versterken.

Laat het 3 à 5 minuten inwerken en spoel het daarna goed uit. Ik breng het maskertje ongeveer 1 keer per week aan of soms om de 2 weken. Je brengt het niet zoveel aan als een conditioner.

Mijn allerliefste handcrème! Ik heb al zoveel handcrèmes getest, de ene was te vettig de ander te dik maar deze is perfect. Ik heb er een paar liggen en toch grijp ik iedere keer naar de handcrème van Dove.
Hij geeft je een zacht gevoel en voedt je handen diep. Na een paar uur is hij ook niet ‘uitgewerkt’. Voor mij is dit een perfecte handcrème.

De voedende douchecrème van Dove. Je brengt het eerst aan en spoelt het dan goed af. Je kan het een beetje vergelijken met een douchelotion alleen dat je nadien wel nog een lotion moet aanbrengen. Je huid wordt eigenlijk wel al heel zacht van de douchecrème alleen. Deze gaat je huid intensief voeden en is goed voor een normale huid.

Deze douchecrème is exact hetzelfde als de vorige alleen dat deze nog meer voedt en meer geschikt is voor personen met droge huidtypes.

Face wash! Iets dat ik nu nog liever gebruik door mijn Philips VisaPure. Hij is niet zo geschikt voor een gevoelige huid want ik krijg er soms wat onzuiverheden door. Maar als je een niet gevoelig huidje hebt dan doet hij goed z’n werk.

Dove silky, all times favorite!

Een crème die je lichaam wel verdiend nu het nog steeds niet warm is geworden. Hij voed je lichaam goed en hij neemt ook snel op in de huid. Hierdoor plak je niet teveel ;-). De pot is bij mij goed aan het minderen dus ik vindt hem ook wel top. 

Een gevoelige huid hebben, niet goed tegen producten kunnen. Het kan best lastig zijn. En daar heeft Dove ook aan gedacht. Ze hebben namelijk een lotion uitgebracht zonder parfum en alcohol. Ondanks hij geen parfum bevat ruikt hij goed. Ik vindt hem ook aangenaam om te gebruiken en ik zou hem zeker aanraden en ook als je een gevoelige huid hebt.

Om af te sluiten met de zeepjes. Je zag ze veel in de reclame met een papiertje dat het de huid niet zou beschadigen. Als het echt zo is weet ik niet maar ik kan je wel vertellen dat hij je een zacht gevoel geeft.

Soms kan je van een zeep een zeer droog gevoel krijgen maar dit is iets wat ik bij dit stukje zeep niet heb.

Hopelijk hebben jullie iets gehad aan de korte reviews.
Alle producten zijn te koop in de supermarkt of de drogist.

Dit artikel heeft een inhoud met opgestuurde producten door een merk, Lees Disclaimer.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren