fbpx

Philips VisaPure

Philips VisaPure, een eenvoudige oplossing zodat je nooit meer watjes of doekjes moet gebruiken om je gezicht te reinigen.
Ik testte of die nieuwe VisaPure wel echt goed werkt en je huid laat opknappen zoals beloofd.

Ik had ooit al eens een andere gezichtsreiniger gebruikt dan die van Philips. Die vondt ik toen heel goed, mijn verwachtingen liggen dus hoog voor deze nieuwe gezichtsreiniger van Philips de VisaPure.
Het design van de VisaPure valt je direct op. De VisaPure heeft ook de award gewonnen van Product Design Award 2013.
Het is ook gedaan met het gebruiken van watjes. VisaPure bevat 17.000 zijdezachte borstelhaartjes die je huid masseren. In 1 minuut heb je je huid grondig gereinigd en zijdezacht gemaakt.

Je kan de VisaPure elke dag gebruiken, ’s morgens en ’s avonds. VisaPure is ook de enige op de markt die een unieke ‘double motion’-technologie biedt. Hij maakt zowel draai bewegingen als trilbewegingen. Door de trilbeweging wordt het vuil van je huid naar de huidoppervlak gebracht en de draaibeweging zorgt ervoor dat het wordt weg geveegd.
Nog een voordeel is dat je de gezichtsreiniger kan gebruik in de douche of het bad, super dus.

In de doos zit een staander waar je de VisaPure in oplaad samen met een snoer.
Er zit ook een reistasje bij, hierin kan je hem makkelijk opbergen en meenemen op reis.
Hij weegt ook niet veel, zo kun je hem zelf in je toilettas opbergen. De VisaPure is volledig draadloos en kan tot 30 keer gebruikt worden na volledig opladen. Ongeveer kan je hem 2 weken lang 2 keer per dag gebruiken.

Er zitten ook 2 opzetborstels bij.
De witte is voor de normale huid en de roze met witte opzetborstel is voor de gevoelige huid types onder ons.
Je kan ze makkelijk afsluiten en beschermen door het plastic opzetstuk te gebruiken.

Deze borstel is geschikt voor voor de gevoelige huid. Het is een borstel met nog fijnere en zachtere haartjes. Ideaal voor een gevoelige of een beschadigde huid (bij acné en andere huidbeschadigingen.)
Hij voelt duidelijker veel zachter aan voor je huid.

Dit is de standaard borstel die geschikt is voor elk huidtype. Je kan hem ook elk seizoen blijven doorgebruiken.

Er is ook een borstel die je apart kan kopen. Je kan de borstel uiterst rechts zien hierboven. Hij zorgt voor een goede peeling. De dode huidcellen worden verwijdert en de poriën worden opengemaakt. De langere borstelhaartjes verwijderen alle vuil, terwijl korte haartjes de dode huidcellen wegschrobben.

Ik heb de VisaPure al zeker 1 maand elke dag ’s morgens en ’s avonds gebruikt en nu nog steeds. Het is de bedoeling dat je een gezichtsreiniger op de borstel doet en dan de VisaPure op je huid laten werken. Als je hem aanzet dan begint hij te draaien en te trillen, je kan kiezen tussen 2 standen. Meestal neem ik de 2e stand zodat het nog beter inwerkt. De VisaPure werkt 3 keer 20 seconden, tussen elke pauze van 5 seconden moet je veranderen van zone. Hieronder zie je welke zones je moet ‘behandelen’.

Vanaf het eerste moment dat ik de VisaPure gebruikte was mijn huid super zacht geworden. Ik merk dat mijn dag- nachtcème ook beter wordt opgenomen door mijn huid. Ik zal hem dus blijven gebruiken want ik ben er heel tevreden over. Als je een huid hebt met veel acné is hij ook ideaal, zo wordt je huid extra schoon gemaakt.
Ik raad wel aan de borstels af en toe te vervangen door nieuwe vb. om de 3 maand. Je kan het vergelijken met een tandenborstel, die moet je ook regelmatig vervangen.

Philips VisaPure is te koop vanaf april voor € 159,99.

Normale borstel € 8,99
Gevoelige huid borstel € 10,99
Peeling borstel € 15,99

4 Reacties
  1. Vanaf eind augustus zal je ze kunnen kopen bij Ici Paris XL zowel in België als Nederland. Er is momenteel nog geen online verkooppunt.

   The Spotlight

 1. Goede review!
  Ik heb zelf heel erg zitten twijfelen tussen de clarisonic mia 2acne clarifying of de philips visapure, na wat research gedaan te hebben zag ik zelf op de site van philips dat de visapure wordt AFGERADEN voor een huid die veel last heeft van actieve acne. Momenteel is mijn huid kalm maar ik neig toch meer naar de clarisonic omdat die juist voor een acne – acne gevoelige huid is.

  Groetjes 🙂

  1. Als je veel last hebt van acné dan wordt de VisaPure inderdaad eerder afgeraden, als het niet heel erg zou zijn kan je nog steeds de borstel voor gevoelige huid nemen. Even geleden had ik ook wat last van acne en de VisaPure in combinatie met af en toe een maskertje (Asprine masker; review) heeft heel goed geholpen. Misschien een tip om het maskertje eens te proberen 😉

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren