fbpx

Nieuwe Lancaster Sun Care Sets

Eindelijk begint de zon eraan te komen. Het is belangrijk dat je je huid goed beschermt tegen de zon zodat je zeker niet verbrand. Lancaster brengt 2 nieuwe sun care sets uit voor als de zon komt.

Een duo van producten die je huid beschermt en mooi bruin laat worden.
De 365 Cellular Elixir Intense (30 ml) breng je ’s morgens als eerste aan op een schone huid. Die zal helpen het herstelvermogen te ondersteunen tegen de schadelijke invloeden van zon, stress en milieuvervuilingen. Om je huid nog extra te beschermen breng je daarna de Sun Beauty SPF15 (50 ml) aan. Deze zon- & dagverzorging in één beschermt je huid tegen de UV- & IR-stralen, hydrateert en verzorgt de huid én zorgt ervoor dat je snel van een mooie bruine teint kunt genieten. Zalig toch om een mooi bruin kleurtje te hebben ? Laat die zon maar komen!

In deze box zitten twee zonproducten – de Silky Touch Cream Radiant Tan SPF15 (50 ml) voor het gezicht en de Silky Milk Fast Tan Optimizer SPF15 (125 ml) voor het lichaam – plus de Tan Maximizer Soothing Moisturizer after sun (125 ml). 3 producten eigenlijk om je huid optimaal te beschermen tegen de hete zon. Als extraatje zit de 365 Cellular Elixir Intense (3 ml) sterserum er nog bij. Die breng je op je gezicht als basis onder je zon- en after sun product aan.

Met deze 2 sets ben je helemaal klaar voor de zomer!

Vanaf nu verkrijgbaar bij parfumerieën en warenhuizen.

Set 1 (Perfect duo): € 70,00
Set 2 (Infrared Technology): € 50,50

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren