fbpx

Elfi maakt Glam Nails

Misschien kennen jullie Elfi al?
Zij zal je namelijk tips & tricks geven bij TagMag in wekelijkse filmpjes.
Hét nieuwe entertainmentkanaal.

Met een lach zo zuiver als een kabbelend bergbeekje en haar oogverblindende flashy outfits, kan je moeilijk naast de vrolijke blogster Elfi De Bruyn kijken. Ze is op en top girly en ademt pink en glitters all the way!

Elfi is immer op de hoogte van de laatste nieuwe trends, toffe beautyproducten en girly accessoires. Dankzij haar feelgoodblog Glam at Heart kunnen ook wij meegenieten van al die leuke nieuwigheden. Haar grootste idool is ongetwijfeld Katy Perry. Met Katy op stap gaan, samen ijsjes eten, schoenen kopen, wasabinootjes knabbelen en samen hun nagels laten doen is dan ook Elfi’s ultieme droom.

Al zou ze die nagels ook gerust zélf mogen lakken. Elfi is namelijk helemaal

mee met de nail-art trend én zal tienermeisjes, in samenwerking met OPI Belgium, uitleggen hoe je nu eigenlijk van je nagels echte kunstwerkjes gaat maken met OPI nagellak, hét nagellakmerk van de sterren!

Daarom zal Elfi vanaf donderdag 31 januari 2013 de wereld en vooral de nagels van tienermeisjes extra kleur geven. Dit zal ze doen door hen in een wekelijks filmpje praktische tips en tricks mee te geven op het gloednieuwe online entertainmentkanaal www.TAGMAG.be.

Elfi De Bruyn: “Het beste accessoire? Je nagels natuurlijk! En dan moet het beste nieuws nog komen: iedereen kan het! Je hoeft echt geen natuurtalent te zijn hoor. Met mijn tips en een dubbele portie plezier ben je er zo mee weg. We can nail this!”

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren