fbpx

Nivea Aqua Effect Droge Of Gevoelige Huid

Het is soms moeilijk om geschikte verzorgingsproducten te vinden voor je huid.
Het is tevens ook moeilijk om je eigen huidtype te gaan bepalen.
Nivea brengt nieuwe producten uit, speciaal voor jou huid.
Benieuwd naar de nieuwe producten ?  

Vroeger heette de lijn, Nivea Essentials maar nu is het Nivea Aqua Effect geworden. Niet alleen de naam is verandert ook de look en de formule. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten. Een mooie huid begint dan ook met een goede verzorging. Deze producten zullen ervoor zorgen dat je huid rapper aquaporines gaan aanmaken en de watercirculatie in de huidcellen verbeterd.

De Aqua Effect verzorgingslijn is nu onderverdeeld in 3 verschillende types. Eentje voor de droge of gevoelige huid, normaal tot gemengde huid en alle huidtypes. De droge of gevoelige huid hebben een zacht roze kleur, normaal tot gemengde huid heeft een fris blauw kleurtje en voor alle huidtypes daaronder zit alleen een gekleurde dagcrème en oog make-up removers.

Een droge of gevoelige huid snakt naar vocht. Misschien komt het je wel bekend voor dat je huid snel trekkerig kan aanvoelen. Als je deze 2 producten eenmaal gebruikt wordt het merkbaar minder.

Deze dagcrème geeft je huid extra vocht. Iets wat ook wel nodig is bij droge of gevoelige huid. Ik testte deze dagcrème een maand lang en heeft me aangenaam verrast.
De crème beschermt je huid tegen het zonlicht. Ook hydrateerd hij heel goed. Wanneer je de dagcrème opbrengt voelt hij lekker fris aan en makkelijk open te smeren. Dit komt ook door de rijke formule. Hij wordt ook snel opgenomen door je huid. 


Het droge gevoel was minder geworden. Voor een gevoelige huid kan hij goed zijn maar de onzuiverheden gingen bij mij niet echt weg. Dit hangt misschien ook af van huid tot huid. Iedereen is namelijk uniek.
Aanbrengen is zoals bij iedere dagcrème, ’s morgens voor je make-up en inmasseren.
 

De geur zit alleszins goed, typische Nivea geur.
Hij is al te koop voor € 5,99 / 50ml .

Deze nachtcrème heb ik ook gedurende 1 maand getest. De nachtcrème bevat amandelolie en ook de Hydra IQ. Het hersteld je huid gedurende de hele nacht.
Hij is gemakkelijk om open te smeren en neemt ook snel op door de huid.
’s Morgens was mijn huid wel zacht. Maar de puistjes waren toegenomen. Een afrader dus. Ik ben wel blij met het product maar behalve dan de puistjes. Na verloop van tijd verminderde dit wel dus misschien als je hem even gebruikt dat het beter gaat. Ook dit hangt af van huid tot huid.
De ene is er gevoeliger voor dan de andere. Maar de crème is wel heel aangenaam. 

Adviesprijs is € 7,19 / 50ml.

Deze bovenstaande producten zijn te koop in de supermarkt of drogisterij.

Dit artikel heeft een inhoud met opgestuurde producten door een merk, Lees Disclaimer.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren