fbpx

Ik ga op reis en neem mee…

Ga je een lekker weekendje weg maar weet je niet waar je moet beginnen met het inpakken van je tas? Schaf dan om te beginnen een goede koffer of tas aan met de actiecode Hema. Zo bestel jij
online lekker makkelijk en goedkoper fijne producten.

Voor een weekendje weg hoef je zeker niet je hele kledingkast te plunderen. Pak kleding in die lekker zit, goed te combineren is en zorg dat het niet teveel ruimte inneemt. Of je nu gaat vliegen naar de bestemming of met de auto reist, bagage die nog te tillen is, is wel zo fijn. Zorg voor een niet al te grote tas waar alles in past en til je tas af en toe op om te voelen of deze niet te zwaar is.

Onthoud dat je maar een kort weekendje weggaat en bedenk wat je allemaal gaat doen. Als je drie dagen weggaat zijn drie outfits ruim voldoende. Combineer iets van de ene outfit met de ander zodat er weer een compleet nieuwe outfit ontstaat. Neem een aantal nieuwe mode-items mee die je online hebt aangeschaft bij AS Adventure. Deze webshop verkoopt kleding die uitermate geschikt is voor een weekendje weg. Heb je nog geen goede tas waarin je alle spullen voor het weekendje weg mee wilt nemen? Bekijk dan de verschillende tassen in allerlei formaten in deze webshop.

Voor al je beautyproducten neem je een handige toilettas mee. Schenk je lievelingsshampoo en douchegel over in navulflesjes van de Hema en neem de handige reisflacon mee met je favoriete geurtje. Koop online bij de Hema ook handige andere reisaccessoires zoals een leuke paspoortmap of een bagagelabel.

Wil je een keer heel anders dan anders overnachten? Boek dan een plek op een camping of in een stacaravan met de Vacansoleil actiecode.

 

Geschreven bij :
Uitmetkorting.be

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren