fbpx

Relax @ Starbucks

 

In Parijs zijn er zoveel Starbucks winkels en aangezien Starbucks heel bekent is in onder andere Amerika moest ik eens binnen gaan en eens rondkijken, iets kopen kon ik natuurlijk ook niet laten.
Om eerslijk te zijn, ik ben 2x naar daar geweest.

 

Starbucks, voor de mensen die dit merk niet kennen Starbucks is ’s werelds grootste keten van koffiehuizen met zo’n 17.000 vestigingen in vijftig verschillende landen.

Naast koffie verkopen de Starbucks-winkels ook andere koude en warme dranken, koffiebonen, salades, sandwiches, snacks en gebak.

Op 16 augustus 2008 ging de eerste vestiging van Starbucks open in de vertrekhal op Brussels Airport. Ondertussen zijn er ongeveer 8 vestigingen hier in België, niet veel maar ik hoop en ben bijna zeker dat er nog veel meer zullen volgen.

Hoe dan ook ik heb er een heerlijke Vanille-muffin met chocolade gegeten, Arizona ( waar ik later iets over ga schrijven) en een warme chocomelk.

Chocomelk? Ja chocomelk, ik hou niet echt van koffie.
Maar die chocomelk was de lekkerste die ik ooit in mijn leven heb gedronken!
Ik ben serieus.

Het bekertje heb ik meegenomen naar huis (natuurlijk in het hotel uitgespoeld) en staat nu ergens in mijn kamer.
Ja ik ben trots op mijn bekertje van de Starbucks.
Voor de mensen die het dus wel kennen, ga naar daar en drink er iets.
Ik ben zeker dat je het meer zal doen.

 

 

Lise X

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren