fbpx

Mado et les Autres collectie zomer ’12

De collectie lente/zomer 2012 ademt levenslust!

Mode die spot met de crisis. Mode die het leven luchthartig en optimistisch opneemt. Mode met een stortvloed van pittige kleuren als drijvende kracht. Want deze gloednieuwe collectie opteert kordaat voor frisse en verkwikkende tinten in een spectrum van koraal tot fuchsia. Al knoopt ze ook opnieuw aan met pasteltinten – van ecru tot teer roze en van hemelsblauw tot watergroen – voor een nieuwe vorm van sereniteit.

Deze zomer kiest MADO et LES AUTRES voor uiterst zonnige mode met veel in het oog springende prints en kleuren. De collectie is opgebouwd rond soepel vallende en luchtige materialen, speelse doorkijkjes (zijdeachtige katoenvoile, knisperende crêpe, golvend linnen en gaatjesstof) en fijn tricot dat vakkundig werd bewerkt voor optimaal draagcomfort. Dit is een collectie waarin elk kledingstuk verrast met toegevoegde waarde: een streepje kant, een biesje, een laseruitsnijding, kunstige plooitjes, borduurwerk in kruisjessteek… Het resultaat? Een onweerstaanbaar vrouwelijk silhouet!

Dé blikvanger van deze collectie is de jurk. Die schikt zich naar alle wensen en duikt in de meest uiteenlopende modellen op. En eindelijk ook weer in een lange versie! De zonnejurk bijvoorbeeld – met zalig blote schouders en dartel, flatterend bandjesspel op de rug – is een topper die nu al lonkt naar een zwoele zomer.

Bron: OSerieux

J.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren