fbpx

Essence marble mania

Het effect marble, je kent het wellicht.
Al eerder gezien is de marble nails (nagellak in water).
Essence het budgetmerk brengt een lijn uit met het marble effect. 

Essence marble mania – mascara

Een nieuwe mascara met een must-have effect! De zwart-zilveren textuur en het borsteltje zorgen voor prachtig, gekrulde wimpers met mega-effect. De marmering in de transparante huls is een extra eye-catcher! Verkrijgbaar in 01 michael’s black or silver.

Consumentenadviesprijs €2,79

Essence marble mania – eyeshadow

Intense, heldere kleuren met een multidimensionaal effect: de gebakken oogschaduw met drie gemarmerde tinten en een hoog percentage parelmoer pigmenten, staat garant voor het ultieme wow-effect. De oogschaduw geeft een geweldig veelkleurig effect en biedt, droog of vochtig aangebracht, perfecte kleur. Verkrijgbaar in 01 seriously mixed up, 02 let’s get twisted en 03 swirl it, baby!

Consumentenadviesprijs €2,79

Essence marble mania – blush

Klaar voor een marmeren stijl? Marble mania blush zorgt voor een perfecte finish. Een sensationele finish voor iedereen, deze harmonie met vier prachtige marmeren rozetinten. Verkrijgbaar in 01 swirlpool.

Consumentenadviesprijs €3,29

Essence marble mania – nail polish

Vier nieuwe trendy kleuren zorgen voor schitterende nagels, tot aan je vingertoppen! Bij elke smaak, stemming en outfit past wel een kleur. Met behulp van de nail art kit zijn marble mania nail polishes ideaal voor het maken van coole marmeren creaties. Verkrijgbaar in 01 raspberry swirl, 02 who is mr. brown, 03 silver twister en 04 peaches.
Consumentenadviesprijs €1,79

essence marble mania – nail art kit

Er zijn talloze manieren om verschillende creaties te maken met deze nail art kit. De inhoud bestaat uit: een professioneel borsteltje, twee professionele sponsjes en twee houten bokkenpootjes. Het borsteltje is ideaal om unieke lijnen, strepen of stippen te zetten. De professionele sponsjes zijn uitermate geschikt voor de ultieme marmeren look. Laat je creativiteit de vrije loop en je zult zeker plezier hebben! De nail art kit wordt geleverd in een praktisch zakje, inclusief instructies voor het maken van nagels met een marmerlook en andere kunstwerkjes. Verkrijgbaar in 01 mix ‘n’ nail style.

Consumentenadviesprijs €2,29

 

Ze zijn verkrijgbaar vanaf begin maart.

 

J.

 

1 Reactie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren