fbpx

Teva Vero Boot

Sneeuw, kou en ijs staan niet langer tussen vrouwen en hun avontuur. De Vero Boot geeft de mogelijkheid om er stylish uit te zien en tevens weer en wind te weerstaan. Dit najaar wordt met Teva’s Vero Boot elk avontuur beleefd, omdat er geen reden is voor binnen blijven. Laat de strenge en stijlvolle winter maar komen!

Trotseer stijlvol de winter
Met de Vero Boot biedt Teva deze winter een schoen die zowel trendy als functioneel is. De winterboot is uitgevoerd in vijf verschillende kleuren waardoor een juiste keuze kan worden gemaakt op basis van jouw garderobe. De afwerking en stiksels geven de Vero Boot een uiterlijk dat iets subtieler is dan de normale winterboot die tegen weer en wind bestand is. Want naast de looks moet een goede winterboot natuurlijk comfort geven. De Vero Boot brengt dit comfort met 200 gram 3M Thinsulate™, waardoor zelfs onder de meest barre weersomstandigheden warme voeten blijven behouden. In een winterse bui tijdens een stevige wandeling blijft de Vero Boot van binnenuit droog dankzij het T.I.D.E. Seal waterdichte membraan. De winter wordt getrotseerd met deze stijlvolle schoen die aanvoelt alsof je slippers draagt, maar het comfort geeft van een goede winterboot.

 

Persoonlijke mening :
Ik vind de schoenen niet echt mijn ding.
Ik vind ze er iets te ‘lomp’ uitzien voor mij.
Maar voor sportieve mensen zijn ze toch lekker ideaal ? 😉

 

J.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren