fbpx

Carmex Lipbalsem

Tintelde lippen?
Een lipbalsem?
Ja, een lipbalsem die er voor zorgt dat je lippen gaan tintelen.
Is dat nu echt fijn?
Lees snel verder!


Een aantal maanden geleden kocht ik uit noodzorg de eerste en de beste goede lipbalm die ik vond. Mijn lippen die waren helemaal kapot en pijnlijk en ik was het helemaal zat. Ik wilde perse niks van labello want dat had ik al genoeg en het doet het net niet bij mij. Ik was bij een Duitse beautywinkel en ik ging op zoek naar de “lipafdeling” hier vond ik de carmex lipbalm. 


Laten we beginnen over de verpakking. Hmm dit heeft 2 kanten aan de ene kant denk ik saai, en aan de andere kant denk ik classic. Niet te veel poes pas gewoon carmex.  De balm zelf is vrij dik, wanneer het koud is en je hebt hem in je tas dan wordt de balm ook koud. Het is dan moeilijk om het eruit te krijgen. Ook de opening is rond afgewerkt net als het dopje. Dit vind ik wat minder fijn dan wanneer hij schuin is zoals bij een lipgloss.

 

De geur vind kan ik zelf heel moeilijk plaatsen. Je ruikt heel veel kruiden en mentol, maar ook ruikt het naar vanille. Spicy vanille kun je het ook noemen. (ik vind het heel moeilijk om dingen geuren te omschrijven, het kan zijn de jij het heel anders vind ruiken;)).  Als je de eight hour cream kent die kun je qua geur een beetje met elkaar vergelijken.

 

En dan nu waar het om draait, werkt deze ook? JAZEKER!! Ik heb nog nooit een lipbalm gehad die er echt voorzorgde dat alle velletjes en kloofjes weg zouden gaan. Toen ik hem voor de eerste keer opdeed wilde ik hem er bijna meteen af haalde het branden zo erg. Maar dat is het tintelen wat ik bedoel. Dit kwam omdat mijn lippen zo erg kapot waren. Maar nu tintelt het alleen nog maar op een prettige manier. Ik vind het zelf heel erg fijn als lipbalsems tintelen, want dan weet ik ook dat ze echt werken.

 

Als deze op is dan zal ik hem zeker opnieuw kopen. Het is een zeer fijne lipbalm voor in de winter. In de zomer gebruik ik ze niet zo graag dan houd ik niet van dat tintelen. Deze is niet zo makkelijk verkrijgbaar voor de Nederlandse meiden. Voor de Belgische meiden durf ik het niet te zeggen. Ik heb die van mij in Duitslang gekocht bij de DM. Deze winkel ligt 10 min van mijn huis vandaan en het is een hele grote beauty winkel waar alles veel goedkoper is dan in Nederland. Ook hebben ze hier veel eerder nieuwe producten dan dat wij dat hebben. 

 

Rianne

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren