fbpx

Rituals Gems of Goa : een nieuwe edelsteenmakeup

Rituals presenteert Gems of Goa
Geef deze winter de toon aan met make-up in warme tinten!
Introductie van een nieuwe collectie van edelsteenmake-up geïnspireerd door de natuurlijke rijkdom van het oude India

Rituals introduceert dit seizoen een nieuwe make-upcollectie, die met behulp van edelstenen een moderne revival van een eeuwenoud schoonheidsritueel creëert. Met een combinatie van edelstenen als saffier en zuivere robijn straalt elk product in de Gems of Goa-collectie de schoonheid en zuiverheid van de energie van de aarde uit, wat een uniek effect heeft op de huid. 

Geef ogen en lippen een warme gloed met opvallende goudbruine aardetinten en sprankelende groene accenten. 
De smaragden en robijnen van de maharadja, in combinatie met het luxueuze jadekleurige mos dat in de jungle van Goa groeit, vormen de inspiratie voor alle producten in de serie. Verwen uzelf met zacht rood en gedempte bruintinten, die geïnspireerd zijn op de natuurlijke rijkdom van de exotische zijden sari’s en het luxe kasjmier van Goa.

De NIEUWE Baked oogschaduwpaletten maken deel uit van de Gems of Goa-look. Elk palet bevat drie prachtige tinten, die u supermakkelijk kunt combineren, of u ze nu nat of droog aanbrengt. Creëer een dramatische, glanzende look voor de avond met gouden tinten die perfect zijn voor het feestseizoen! Combineer dit met de NIEUWE Lip Shine, die u de voordelen biedt van een lipgloss en lipstick in een. Een natuurlijke en transparante hoogglanskleur zal de lippen mooier maken, en tegelijk ook hydrateren en verzorgen.  

Baked oogschaduwpalet

Rituals introduceert twee unieke en intense oogschaduwpaletten, die letterlijk juweeltjes voor de ogen zijn. Elk palet bevat extracten van zuivere saffier die de ogen verhelderen en is verkrijgbaar in twee kleuren met drie prachtige en combineerbare tinten, waarmee u een verbluffende look creëert voor dag en nacht. Droog aanbrengen voor een betoverend natuurlijk, subtiel effect of het kwastje natmaken voor een intens, glanzend effect. De hoge concentratie pigmenten wordt verkregen door middel van een speciaal bakproces, dat ervoor zorgt dat het effect de hele dag behouden blijft of de hele nacht als het tijd is om de dansvloer op te gaan. Deze oogschaduw is supermild voor de huid en kan ook in laagjes worden gebruikt wanneer u het dramatische effect wilt vergroten, zonder dat er lijntjes te zien zijn! 

Tint: Natural Glamour & Glamorous Green

Prijs:  19.90

 

Color Contour & Star Secret oogpotlood

Accentueer uw ogen deze winter en geef ze glans met een intense, rijke kleur. Met groentinten die doen denken aan weelderige bossen maakt u uw look intens door deze onder, boven of in de onderste wimperlijn aan te brengen. Het Color Contour oogpotlood bevat Saffier dat een verhelderend effect heeft op de ogen. De textuur van het twist-up oogpotlood Star Secret is zacht en gemakkelijk te mengen. De zachte structuur van beide potloden zorgen ervoor dat u ze gemakkelijk kunt gebruiken terwijl zuivere mineralen in de potloden ze oh zo vriendelijk voor de oogleden maken.  

Tint: Color Contour Brown & Star Secret Jungle

Prijs:  8.90

 

Lip Shine

Ervaar de voordelen van een lipgloss en lipstick in één! Geef de lippen een natuurlijke en transparante hoogglanskleur, die ze tevens hydrateert en verzorgt. Verkrijgbaar in drie tinten – naturel, rozerood en bruin – de gemalen zuivere robijn stimuleert de bloedsomloop in de huid, zodat de lippen superzacht en onweerstaanbaar blijven aanvoelen.

Tint: Sandy Sheer, Sun Down & Night Fall

Prijs:  12.90

 

Nail Polish

Rituals introduceert twee nieuwe nagelkleuren als onderdeel van de Gems of Goa-collectie. Beide tinten zijn verrijkt met de versterkende krachten van robijn voor duurzame kleur en blijvende glans. Van vol romig beige met subtiele glittertjes tot een betoverende groentint, uw vingers zullen verfijning uitstralen.

Tint: Bamboo Beige & Misty Green

Prijs:  10.90

 

De Rituals Gems of Goa-collectie omvat: Baked oogschaduwpaletten, Color Contour & Star Secret oogpotlood, Lip Shines en Nail Polishes. Verkrijgbaar van oktober 2011 tot maart 2012 in alle Rituals-winkels en shop-in-shops in België.
Bron : UPR

 

J. 

 

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Je mag deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Welkom bij The Spotlight ! Je zal hier voornamelijk lifestyle en beauty artikelen vinden. Maak het je gemakkelijk en lees mijn artikeltjes ! Er staan er namelijk al een hele pak op.

VOLG ONS OP
Adverteren